Bokningsvillkor

Avtalade priset är för ett normalsmutsad boende, i de fallen där boendet är hårt smutsad kan extra tid tillkomma och kunden blir meddelad under städningen. Ifall kunden inte godkänner tilläggstiden städar vi endast tiden som motsvarar det avtalade priset.

Vid Flyttstädning, Storstädning & Fönsterputsning tar vi med oss all utrustning som behöves.

Fönster som inte går att vika in utan behöver putsas utifrån ska meddelas vid bokningen då detta kräver stege & teleskopskaft

 

AV & OMBOKNINGAR

Vid engångstillfällen som Flyttstädning, Storstädning, Visningsstädning, Hemstädning och Fönsterputs ska du som kund avboka senast tre (3) arbetsdagar före städtillfället (helg ej inräknat). Ifall avbokning skulle ske med kortare varsel än tre (3) arbetsdagar är en avbokning inte längre möjlig. En av- eller ombokning kan alltså inte ske om det inte är längre än tre (3) arbetsdagar kvar till städtillfället (helg ej inräknat), tiden anses då förbrukad och du som kund blir debiterad en avgift på 500kr inkl. moms (avbokningskostnaden är inte RUT berättigad)

Ifall vår städpersonal är på plats men kan inte komma in för att utföra tjänsten, debiteras hela beloppet för tjänsten oavsett om den ej utförts.

 

REKLAMATION

Kunden har möjlighet att anmäla brist i städningen, uppkommen skada eller annan påpekan, detta ska reklameras senast 24 timmar efter avslutat arbete via e-post med dokumenterad bild. Om kunden själv åtgärdat felet innan Skinande kakel Sverige kontaktades, utgår ingen ersättning. Om det passerat mer än 24 timmar från städtillfället så kan vi inte behandla eran reklamation, vi kan heller inte kompensera dig i frågan.

Vi är ansvarsförsäkrade. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan. Om en skada uppkommer på grund av fel eller bristande information ifrån kundens eller från tredje parts sida, ansvarar vi inte för skadan.

Vid klagomål av våran Provstädning utgörs ingen kompensation eller åtgärd, och detta beror på det låga priset.

Alla överenskommelser utöver dessa bokningsvillkor ska ske skriftligt eller via e-post.

 

PRISER & BETALNING

Alla priser som presenteras på hemsidan är efter RUT, om inget annat.

Betalning sker via faktura förra jobbet ifall man inte har några betalningsanmärkningar.

Skinande kakel Sverige gör en enkel kreditupplysning på alla engångsbokningar innan städtillfället.

 

 

Scroll to top