Fönsterputs

Söker du professionell fönsterputs i Stockholm? Med oss får du alltid trygg och säker hjälp av fönsterputsare. Vi utför våra tjänster i hela Stockholms län till både privatpersoner och företag.

 

Garantier och priser

Vi har både miljö och människan i fokus!

Vårt företag arbetar med Svenskmedel vilket innebär att vi alltid städar med miljömässigt hållbara produkter för att värna om natur och miljö. Dessutom är . Som kund hos oss skyddas du av vår nöjd kund-garanti som gäller även för våra tjänster för fönsterputs.

Med oss kan du alltid boka fönsterputs till fast pris vilket avser putsning av fönster som vi kommer åt med en vanlig stege eller skaft (4,5 meter). Du kan läsa mer om vad det kostar att boka fönsterputs av oss under Priser här på hemsidan.

Be om offert

Vi utför fönsterputs i hela Stockholms län.

Vill du boka fönsterputs Stockholm? Gör din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för att bestämma tid. Välkommen!

 

Priser fönsterputs börjar med 170 kr per fönstret men Ring för offert.......

Kalkbortning - 50 kr per fönsterInglasad balkong - 200 kr

Regelbunden fönsterputs Stockholm

Börjar dina fönster bli solkiga och smutsiga? Kanske har du varken tid eller ork att lägga ner det arbete som krävs för att putsa dem. Våra duktiga fönsterputsare hjälper dig med att göra rent dina fönster så att ljuset skiner klart genom rutorna igen.

Om du har nyproduktionsfönster (isolera fönster) är det extra viktigt att boka fönstertvätt regelbundet eftersom de är svåra att få hundraprocentigt rena från smuts och avgaser på egen hand.

Passa gärna på att anlita oss för fönsterputs Stockholm både höst och vår så håller du dina fönster rena året om. Du är alltid välkommen att abonnera på våra tjänster så att du inte glömmer att boka tid när det är dags. Självklart kan du också beställa enstaka uppdrag av oss.

 

 

Fönsterputsning villkor

Priserna ovan är efter rut-avdrag och avser fyrsidiga fönster utan spröjs.

För fönsterputs med spröjs och/eller flera sidor kostar det 30 kr extra per fönster.

30 kr i faktureringsavgift på faktura.

Höjder upp till 4,5 meter är inga problem att putsa, då putsar vi med skaft.

Priserna är efter RUT-avdrag.

Rulla till toppen